Restoran Cozy Place

Cosy Place Restaurant Entrance
Cosy Place Restaurant Entrance

Cozy Place Restaurant telah menggembirakan pelanggan dengan makanan yang enak dan menyelerakan di Wangsa Maju sejak tahun 2008. Sertailah kami dan raikan Hari Lahir, Perkahwinan, Hari Jadi, Promosi, Makan Malam Syarikat atau Makan Malam bersama keluarga tersayang di Cozy Place Restaurant. Tetapan negara Inggeris kami yang boleh di Instagram termasuk perapian, model kapal layar abad ke-19, jam dinding antik, kepala haiwan yang dipasang di dinding, kereta api model mesin wap, perisai dan perisai, candelier klasik dan lampu bersama dengan banyak barang hiasan yang akan membawa anda ke Eropah sementara awak makan.

Chef Peter How

Cozy Place adalah restoran pilihan masyarakat Melayu di Wangsa Maju untuk makanan barat dan tempatan. Chef kami Peter How memasak makanan Cina yang enak yang sesuai dengan yang terbaik di Malaysia.

Pesanan Makanan untuk Jemputan

Jangan biarkan MCO 3.0 membuat anda kecewa. Kini anda boleh memesan dan mengambil makanan yang enak di Cozy Place untuk anda dan keluarga. Lihat Menu makanan dan minuman kami dan pilih hidangan kegemaran anda untuk dipesan.

Tempahan untuk Dine-In

Mematuhi perintah pemerintah untuk MCO 3.0, restoran Cozy Place tidak akan dapat memenuhi permintaan pelanggan makan malam. Permintaan maaf ikhlas dari kami. Namun, anda masih boleh menikmati makanan yang menyegarkan. Sila pesan dari Menu kami untuk pengambilan sendiri. Terima kasih atas sokongan anda. Bersama kita akan mengatasi wabak ini .

Cosy Place Interior
Cosy Place Interior